joi, 14 mai 2009

Ceapa umpluta cu sos bere neagra



Ingrediente:

4 cepe mari
250 g porc
100 g porc afumat
4 felii sunca afumata
1 cana bere neagra
sare
piper
nucsoara
maghiran
3 oua
2 felii paine
patrunjel tocat
2 Linguri supa carne inchisa la culoare

Pregatire:

1.Cureti cepele,tai cca 1 cm unde e radacina.Scobesti ceapa pana are cca 1 cm grosime merginea.
2.Pui carnea porc si carnea afumata impreuna cu miezul cepei in robot,pasezi,adaugi ouale,painea,condimentele si patrunjelul.
3.Umplii cele 4 cepe si le pui la copt in tava cu putina apa,fara capac,cca 45 min,la 200*C.
4.Prajesti baconul afumat/sunca si pui pe fiecare ceapa,cand e gata coapta.Scoti ceapa din tava,torni sucul in tigaie,adaugi supa,faina,condimente si berea,lasi pana se ingroasa.
5.Servesti cepele cu piure cartofi/fierti.Pui sos peste ceapa si cartofi,servesti.

Reteta aici:

Bamberg Onion

http://www.foodtv.ca/recipes/recipedetails.aspx?dishid=8694

Niciun comentariu: