vineri, 29 mai 2009

Budinca agrise cu frisca



Ingrediente 6 portii:

300 g agrise,curatate
2 Linguri zahar pudra
3 Linguri lichior soc/elderflower cordial
284 ml smantana grasa/double cream
250 ml budinca vanile,pregatita

Pregatire:

1.Pui agrisele in tigaie cu zaharul si 2 linguri apa,fierbi pana se inmoaie,adaugi lichiorul si lasi la racit.
2.Bati frisca cu extract vanilie.Amesteci pulpa agriselor cu budinca.Iei 6 pahare si le umplii alternand straturi de frisca si budinca.Decorezi cu agrise fierte,daca doresti.

Reteta si info nutritie aici:

Gooseberry, elderflower & vanilla fools

http://www.bbcgoodfood.com/recipes/4454/gooseberry-elderflower-and-vanilla-fools

Un comentariu:

ema spunea...

stii un loc unde se gasesc agrise:D?...eu am mancat o data cand eram mai mica pe la bunici si de atunci n-am mai vazut pe nicaieri:-??...am ramas doar cu amintirea si gustul lor dulceee