Ingrediente:
fileuri merluciu
faina
ou batut
migdale tocate mare/samburi fl.soarelui
Pt Salata:
ciuperci
castravete
ceapa rosie
ceapa verde
ardei gras rosu
ardei gras galben
ridichi luna
rosii cherry
salata verde
migdale tocate
sare
piper
Pt Dresing:
ulei masline
mult marar
suc lamaie
sare
piper
Pregatire:
Speli pestele,usuci cu prosop hartie,il treci prin faina,ou,migdale tocate,presezi bine lasi deoparte,cat prepari salata,apoi prajesti in ulei masline pe ambele fete.
Pt Salata: tai ciupercile felii,ceapa pestisori,ardeii fasii,castravetele rondele,rosiile pe 1/2,ridichile rondele,rupi salata.Torni dresingul dupa ce ai prajit pestele si servesti.
Pt Dresing:bati cu furculita/tel uleiul si sucul lamaie,sare,piper,adaugi mararul sa obtii un sos gros(ca pesto).
Servesti un vin alb.
Reteta Don Mariano
vineri, 8 mai 2009
File merluciu in crusta migdale cu salata
Etichete:
ardei gras,
castraveti,
ceapa rosie,
ciuperci,
Condimente,
friptura,
Mai 2009,
migdale,
Peste,
ridichi,
rosii,
salata verde,
Salate
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu