Ingrediente:
1 cana seminte amaranth prefiert
3 lingurite ulei masline,poate fi triplat
1 Lingura suc lamaie/dupa gust
1 lingurita coriandru tocat,numai frunzele
sare,piper,dupa gust
Vinete:
225 g frunze proaspete schinduf
340 g vinete,curatate si felii de 1 cm gros
ulei vegetal/pana la 2 Linguri ulei masline
1/4 lingurita turmeric
1/2 lingurita chimen
1/2 lingurita seminte coriandru macinate
1 praf ardei iute
sare,piper,dupa gust
Pregatire:
Amesteci boabele prefierte amarant cu condimentele si lasi 1 ora.
Ungi vanata cu ulei,presari sare,piper,pui pe gratar.Lasi sa se raceasca si amesteci cu restul ingredientelor.
Pt servit,deasupra amaranthului fiert asezi vinetele la gratar.
Reteta aici:
Amaranth Salad with Grilled Eggplant
http://www.nuworldamaranth.com/content/resources/Recipes/glutenfree/Salads_Soups/1025.asp
miercuri, 6 mai 2009
Salata amaranth cu vinete la grill
Etichete:
amaranth/stir,
chilli,
chimen,
Condimente,
coriandru,
curcuma/turmeric,
De Post,
frunze coriandru,
lamaie,
Mai 2009,
Salate,
schinduf,
seminte,
vinete
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu