vineri, 29 mai 2009
Bile zahar cu whiskey/coniac
Ingrediente 25 buc:
450 zahar pudra
1/3 cana Bourbon (American whiskey)
1/4 cana unt,moale
50 jumatati nuci(cca 1+1/4 cana)
2 cani/340 g cipsuri ciocolata
1 Lingura grasime
Pregatire:
Amesteci impreuna primele 3 ingred.Acoperi,racesti 8 ore.
Formezi bile de cca 2,5cm.Presezi usor o 1/2 nuca pe fiecare parte a bilei.Racesti 8 ore.
Topesti ciocolata si grasimea la foc mediu.Iei de pe foc,inmoi bilele in ea si le pui pe hartie cerata la scurs.
Racesti 1 ora pana sunt tari.
Reteta aici:
Bourbon Balls
http://find.myrecipes.com/recipes/recipefinder.dyn?action=displayRecipe&recipe_id=258968&top5=yes
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu