luni, 4 mai 2009

Paine pt gustari



Ingrediente 16 buc:

225 g bacon
1/4 cana mustar Dijon/frantuzesc(cu bobite)
1 catel usturoi,tocat
1/4 lingurita piper
1/4 lingurita sos iute
1 praf sare
450 g aluat pizza
4 oua fierte tari,tocate
1,5 cani branza Cheddar,rasa
1 ou,usor batut

Pregatire:

1.Prajesti la foc mediu-mare baconul,il intorci,pana e crocant,cca 6 min,scurgi pe hartie,toci/rupi in bucati mici.
2.In bol mic combini:mustarul,usturoiul,sosul iute si sarea.
3.Pe suprafata infainata intinzi aluatul intr-un dreptunghi de 35/30 cm.Ungi cu amestecul mustar,lasi 1 cm la margine,presari bacon,ouale tocate si 1 cana branza deasupra.Rulezi pe latura lunga,ciupesti sa se sigileze,asezi cu lipitura in jos in tava(Bundt)/rotunda unsa de 25 cm.Acoperi cu folie plastic unsa,lasi la crescut pana se dubleaza cca 30 min.
4.Ungi cu ou.Cu un cutit ascutit faci crestaturi deasupra;presari restul de branza.Coci in centrul cuptorului,la 190*C,pana e aurie si se trage de pe marginea formei,cca 45 min.Lasi in forma pe gratar cca 10 min,rastorni pe farfuria servit.Lasi 20 min sa se raceasca si intareasca branza.

Reteta aici:

Brunch Bread

http://www.foodtv.ca/recipes/recipedetails.aspx?dishid=4139

Niciun comentariu: