luni, 4 mai 2009

Supa cu galuste branza/Passatelli





Ingrediente 6 portii:

1,5 litru supa clasica/vita
3oua+1 galbenus
1+3/4 cana parmezan ras
3/4 cana pesmet simplu
2 Linguri unt dulce,moale
1/4 lingurita nucsoara
1/4 lingurita sare
1/8 lingurita piper


Pregatire:

Aduci la fiert supa.
Amesteci 3/4 cana parmezan si restul ingred. sa obtii o pasta.Pui pasta in aparatul de pasat cartofii(daca nu ai ca cel din imagine,folosesti din cel simplu cu gaurele.Presezi aluatul si tai peste disc.Sau pui in masina tocat.),presezi aluatul sa obtii spaghete lungi de 5 cm.
Reduci focul,la mic si fierbi 6 min.
Servesti imediat in supiera,pui restul parmezan(1 cana).


Reteta aici:

EGG AND CHEESE DUMPLING SOUP
http://www.e-rcp.com/pasta/rcp/soup/egg_chs_dumpl.shtml

poze aici:

http://chiunquepuocucinare.wordpress.com/2008/12/08/i-passatelli-in-brodo/

Niciun comentariu: