Ingrediente:
300 g linte
250 g macaroane asortate
150 g morcovi
1 ceapa
1 ardei rosu
250 g branza vaci degresata
100 g smantana proaspata
2 oua
sare
condimente(cimbru)
Pregatire:
Inmoi lintea de seara pana dimineata.Arunci apa si pui la fiert in apa clocotita 30 min.Fierbi macaroanele in apa cu sare,le clatesti cu apa rece.Incalzesti cuptorul la 180*C.Tai ceapa,morcovii cubulete,ardeii fideluta.Inabusi toate in apa cu ulei,peste ele pui lintea fiarta scursa.Ungi o tava pui mancarea.Torni deasupra un amestec din:branza,smantana,ou,sare,putin cimbru.Coci cca 20 min.
marți, 5 mai 2009
Linte cu macaroane asortate
Etichete:
ardei gras,
branza,
Cartile mele de bucate,
cimbru,
Condimente,
linte,
Mai 2009,
Mancare,
morcov,
Paste,
smantana
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu