joi, 14 mai 2009

Salata rucola si sparanghel



Ingrediente 1 portie:

2 buchete rucola
1 buchet sparanghel,oparit/blanched
20 felii sunca,fin feliata
1/4 cana/50 ml parmezan


Vinegreta:

1/3 cana/75 ml otet balsamic
1 lingurita/5 ml zahar brun
1/2 lingurita/2 ml sare
1/4 lingurita/1 ml piper
2/3 cana/150 ml ulei ev masline

Pregatire:

1.Tai 1/3 din baza sparanghelului,il infasori in sunca lasi varful expus/la vedere.Aranjezi sparanghelul deasupra rucolei.
2.Picuri vinegreta si garnisesti cu bucati mari de parmezan.

Vinegreta:

1.In bol neractiv,pui otetul,zaharul,sarea si piperul.Adaugi incet uleiul,emulsionezi.

Reteta aici:

Arugula and Asparagus Salad

http://www.foodtv.ca/recipes/recipedetails.aspx?dishid=5602

Niciun comentariu: