joi, 14 mai 2009
Salata rucola si sparanghel
Ingrediente 1 portie:
2 buchete rucola
1 buchet sparanghel,oparit/blanched
20 felii sunca,fin feliata
1/4 cana/50 ml parmezan
Vinegreta:
1/3 cana/75 ml otet balsamic
1 lingurita/5 ml zahar brun
1/2 lingurita/2 ml sare
1/4 lingurita/1 ml piper
2/3 cana/150 ml ulei ev masline
Pregatire:
1.Tai 1/3 din baza sparanghelului,il infasori in sunca lasi varful expus/la vedere.Aranjezi sparanghelul deasupra rucolei.
2.Picuri vinegreta si garnisesti cu bucati mari de parmezan.
Vinegreta:
1.In bol neractiv,pui otetul,zaharul,sarea si piperul.Adaugi incet uleiul,emulsionezi.
Reteta aici:
Arugula and Asparagus Salad
http://www.foodtv.ca/recipes/recipedetails.aspx?dishid=5602
Etichete:
branza,
Condimente,
Mai 2009,
otet balsamic,
rucola,
Salate,
sparanghel,
sunca,
zahar brun
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu