vineri, 8 mai 2009
Conuri cu floricele picante
Ingrediente 8 portii:
3 Linguri ulei vegetal
1/2 lingurita chimen macinat proaspat
1/2 lingurita pudra chilli
1/4 pudra turmeric
1/4 lingurita sare
1/2 cana porumb pt floricele
1,5 Lingura suc lamaie
1 Lingura coriandru/patrunjel tocat
1/2 cana alune/arahide prajite
Pregatire:
1.In tigaie adanca incalzesti uleiul.Indata ce s-a incalzit pui chimenul,pudra chilli,turmeric,sarea.Adaugi boabele,amesteci bine.
2.Acoperi partial tigaia,lasi un mic spatiu sa iasa aburul.Agiti tigaia de cateva ori in timpul gatitului,pana boabele nu mai infloresc,ar dura cam 4-5 min.
3.Iei de pe foc,adaugi ceapa,sucul lamaie,coriandrul/patrunjelul si alunele.Amesteci bine,servesti imediat.
Reteta si info nutritie aici:
Cilantro-Lemon Corn Pops
http://www.aarpmagazine.org/food/recipeguide/Articles/a2004-10-22-rec_art.html/?recno=331&unique_id=d2392391236895766
Etichete:
alune,
Aperitiv,
chilli,
chimen,
Condimente,
curcuma/turmeric,
frunze coriandru,
lamaie,
Mai 2009,
patrunjel,
porumb
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu