luni, 4 mai 2009

Rulada cu busuioc si branza



Ingrediente 12 felii:

225 g crema branza,la temp camerei/moale
113 g branza Roquefort,moale
1 cana frunze tinere spanac
3/4 cana patrunjel
1/4 cana frunze busuioc
1 catel usturoi,feliat
3 Linguri ulei
1 cana /113 g parmezan ras
1/4 cana nuci fin tocate
1/4 cana rosii uscate,tocate fin
Garnitura:frunze patrunjel,busuioc,flori comestibile
Biscuiti asortati/crackers

Pregatire:

Bati la vit medie crema branza si branza Roquefort,pana se omogenizeaza.Pui in tava hartie copt.Intinzi amestecul branza in tava de 28/20 cm,acoperi si racesti 1 ora.
Pui in robot si pasezi spanacul si urmatoarele 4 ingred,adaugi parmezanul ras,nucile tocate si rosiile uscate tocate.Intinzi amestecul spanac peste cel de branza,cu ajutorul hartiei pergament rulezi,infasori in hartie pergament,inchizi marginile si racesti 2 ore cel putin.Scoti hartia si garnisesti dupa dorinta,servesti cu biscuiti.

Reteta aici:

Basil-Cheese Roulade

http://r3s3p.blogspot.com/2009/03/basil-cheese-roulade.html

Niciun comentariu: