joi, 14 mai 2009
Flori dovlecel umplute,la cuptor
Ingrediente:
20 flori dovlecel,scos pistilul,spalate
125 g branza capra
125 g branza feta
un manunchi spanac curatat si tocat
busuioc tocat
1 ou
1 praf nucsoara
sare si piper,dupa gust
Pregatire:
Amesteci branza,oul,spanacul,busuiocul,nucsoara,sare,piper,pana sunt bine amestecate.Pui amestecul in cornet/punga plastic,tai un colt si introduci cat mai delicat cu putinta umplutura in flori.Pui florile in tava,pe hartie copt,presari putin ulei si le coci la 175*C,cca 15-18 min.Servesti imediat.
Reteta aici:
Baked stuffed zucchini flowers
http://roxanasculinaryblog.blogspot.com/2008_07_01_archive.html
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu