joi, 14 mai 2009
Saratele cu ansoa
Ingrediente 12 buc:
375 g foitaj
1 ou
1 cutie (114 g) fileuri ansoa,in ulei masline
2 Linguri seminte mustar negru
Pregatire:
1.Preancalzesti cuptorul la 220*C/gaz 7.Intinzi foitajul pe hartia lui ,tai fasii de 30/1 cm,ungi cu ou.
2.Scurgi fileurile ansoa,tai fiecare fileu in 4 benzi lungi subtiri si le pui dealungul benzilor aluat,rasucesti si le pui in 2 tavi cu hartie copt.Presari cu 2 linguri seminte mustar/ce vrei.
3.Coci 12-15 min pana sunt aurii si crocanta,servesti.
Reteta aici:
Anchovy straws recipe
http://www.deliciousmagazine.co.uk/recipes/Anchovy_straws_293
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu