vineri, 8 mai 2009
Aperitiv cu avocado si creveti
Ingrediente 4 portii:
2 avocado
2 grapefruit
8 creveti mari
1 pic paprika
1 lingurita susan
3 Linguri ulei masline
germeni lucerna/alfaalfa
suc lamaie pt avocado
sare
piper
Pregatire:
Storci sucul de la 1/2 grapefruit.
Cureti cealalta 1/2 ,scoti pielita alba si tai felii cu un cutit ascutit.
Amesteci impreuna sucul grapefruit,uleiul,sare,piper,paprika.
Fierbi crevetii 3 min in apa sarata.
Ii cureti de coaja dar lasi la coada,ii pui in sosul de grapefruit,in frigider pana folosesti.
Cu o mandolina/razatoare(cutit ascutit)feliezi fin avocado(intreg).
Picuri suc lamaie peste el sa previi oxidarea/inegrirea.
Pe farfurie in mijloc asezi o felie avocado.
Pui 2 creveti deasupra,cateva felii grapefruit,alta felie avocado si termini cu o felie grapefruit.
Prajesti uscat(fara ulei) susanul pana e auriu.
Toeni deasupra vinegretta si decorezi cu mugurii lucerna si seminte susan.
Reteta aici:
Avocado and Grapefruit Millefeuille
http://www.latartinegourmande.com/2006/04/06/millefeuille-davocat-et-pamplemousse-avocado-and-grapefruit-millefeuille/
Etichete:
Aperitiv,
avocado,
chilli,
Condimente,
creveti,
Fructe de mare,
grapefruit,
lamaie,
lucerna,
Mai 2009,
Salate,
seminte,
susan
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu