vineri, 29 mai 2009
Cornulete cu nuci si gem caise
Ingrediente:
500 g faina
2 oua
100 g unt
200 ml lapte
10 g drojdie
50 g zahar pudra
150 g gem caise
200 g nuci
vanilie
sare
Pregatire:
Diluezi drojdia cu o mica cantitate de lapte cald,adaugi ouale,sarea,zaharul,50 g unt topit,amesteci,pui faina.Framanti 15 min,lasi in loc cald la crescut 1,5 ora.Amesteci nucile macinate cu zahar si gem.Intinzi aluatul de 4-5 mm gros,tai triunghiuri,pui umplutura,rulezi.Coci 10-15 min.Reci pudrezi cu zahar.
Reteta aici:
Mutekke
http://slis.cua.edu/ihy/sp2000/cuisines/dessert.htm
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu