joi, 7 august 2008
Tije de usturoi-fuste cu nuci si parmezan
Ingrediente:
tulpini usturoi/fuste
nuci
ulei
sare
vermut-optional
parmezan
Pregatire:
Sotezi/calesti tulpinile de usturoi in putin ulei, adaugi putina sare,cateva bucati de nuca si la sfarsit poti adauga putin vermut si la servit poti rade branza.
Poti folosi tulpinile de usturoi vara in locul bulbului pt ca reduci timpul de gatit.Il poti folosi in locul celui vechi si cand gatesti sparanghel.
Reteta aici:
Garlic scapes with walnuts and parmesan
http://blog.jagaimo.com/archive/2007/06/20/garlic-scapes-with-walnuts-and-parmesan.aspx
Etichete:
alcool,
Aperitiv,
August 2008,
branza,
Condimente,
nuci,
Salate,
usturoi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu