sâmbătă, 2 august 2008

Prajitura cu piersici si caramel




Ingrediente:

250 g unt nesarat
60 g zahar brun
825 g piersici in sirop
200 g zahar pudra
3 lingurite coaja rasa fin lamaie
3 oua batute usor
310 g faina care creste singure-cu praf de copt
150 g iaurt slab
100 g lapte praf


Pregatire:

1.Ungi fin o forma rotunda de 22 cm, o captusesti cu hartie copt.Pui 50 g unt si-l raspandesti la baza formei.Peste el presari zaharul brun.Scurgi piersicile si le aranjezi cu taietura in sus peste amestecul de zahar.
2.Freci crema untul ramas-200 g- cu zaharul pana se albeste.
3.Pui ouale treptat bati dupa fiecare.
4.Adaugi faina alternand cu iaurtul si laptele,apoi torni peste piersici,nivelezi suprafata.
5.Coci 1 ora si 25 min. la 170*C, intepi in centru cu scobitoarea sa vezi daca e facuta.
6.Lasi la rece forma pt 10 min. apoi rastorni.
7.Complet rece o tai.


Reteta aici:

http://auntyyochana.blogspot.com/search?q=Caramel+Peach+Cake

Niciun comentariu: