sâmbătă, 2 august 2008
Prajitura cu piersici si caramel
Ingrediente:
250 g unt nesarat
60 g zahar brun
825 g piersici in sirop
200 g zahar pudra
3 lingurite coaja rasa fin lamaie
3 oua batute usor
310 g faina care creste singure-cu praf de copt
150 g iaurt slab
100 g lapte praf
Pregatire:
1.Ungi fin o forma rotunda de 22 cm, o captusesti cu hartie copt.Pui 50 g unt si-l raspandesti la baza formei.Peste el presari zaharul brun.Scurgi piersicile si le aranjezi cu taietura in sus peste amestecul de zahar.
2.Freci crema untul ramas-200 g- cu zaharul pana se albeste.
3.Pui ouale treptat bati dupa fiecare.
4.Adaugi faina alternand cu iaurtul si laptele,apoi torni peste piersici,nivelezi suprafata.
5.Coci 1 ora si 25 min. la 170*C, intepi in centru cu scobitoarea sa vezi daca e facuta.
6.Lasi la rece forma pt 10 min. apoi rastorni.
7.Complet rece o tai.
Reteta aici:
http://auntyyochana.blogspot.com/search?q=Caramel+Peach+Cake
Etichete:
August 2008,
Compot,
Condimente,
Desert,
iaurt,
lamaie,
lapte praf,
piersici,
Prajitura,
zahar brun
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu