marți, 5 august 2008
Giardiniera/Legume in ulei
Ingrediente:
Pt. cca 5 borcane de 580 ml.
1 conopida medie
4 dovlecei zucchini
8 morcovi
1 ardei gras rosu
1 ardei gras galben
3 tije telina
usturoi
foi dafin
piper boabe
ulei masline extravergin
1/2 Litru otet alb
1/2 Litru vin alb
sare
piper
Pregatire:
Tai legumele dupa dorinta.Pui otetul si vinul intr-o oala mare sa fiarba in clocot, pui sare si piper.Pui intai morcovul,cand incepe sa fiarba din nou pui conopida,apoi telina,ardeii si la sfarsit dovleceii.Acoperi si fierbi 4 min.Le scoti si le lasi la scurs pe un prosop.Cand legumele s-au racit bine le pui in borcan si umplii cu ulei.
Reteta aici:
Giardiniera sott’olio
http://www.kucinare.it/user/ricetta.aspx?idricetta=599
Etichete:
alcool,
ardei gras,
August 2008,
Condimente,
conopida,
Conserve,
dovlecel,
morcov,
telina,
usturoi,
vin
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu