luni, 2 martie 2009

Verdeturi aromate cu bacon si condimente





Frunzele de nap pot fi pregatite in acelasi mod ca spanacul sau orice frunze verzi,fierte,la abur,sotate,prajite(stir-fry).


Ingrediente:

frunze mustar/mustard greens sau napi,sau combinate
bacon
usturoi,tocat sau 1 tija verde tocata
390 g supa pui
2 Linguri sos Worcester
sos Tabasco,dupa gust

Pregatire:

Alegi pur si simplu ce verdeata iti place,o speli,o tai.Prajesti cateva fasii de bacon,scoti apoi baconul si sotezi in untura lui cateva min,usturoiul.Adaugi supa,sosul worcester,1 lingurita/mai mult sos Tabasco.Pui verdeturile in tigaie si torni amestecul de supa deasupra.Acoperi si fierbi la foc mic,amesteci ocazional.Cand verdeturile sunt facute,adaugi baconul faramitat.Daca vrei sa fie sarac in grasimi si fara carne nu pui bacon si supa.


Reteta aici:

Bea’s Greens Flavorful greens with bacon and seasonings

http://catalparidge-recipes.blogspot.com/2006_06_01_archive.html

Niciun comentariu: