luni, 23 martie 2009
Supa crema ciuperci si urzici
Ingrediente:
500 g ciuperci
200 g urzici
1 ceapa mica,tocata
20 g unt
100 g Masala
2 cuburi supa vegetala
800 ml apa
1 galbenus
sare
piper
paprika
Pregatire:
Intr-o tigaie antiaderenta,topesti untul,pui ceapa,o calesti cateva min.Adaugi ciupercile taiate felii,le calesti 5 min,adaugi urzicile,sare,piper si le gatesti cateva min,pana cand se amesteca cu ciuperile.Adaugi vinul,lasi sa se evapore si gatesti 5 min.In alta tigaie poti pregati supa din cuburi si 800 ml apa,aduci la fiert,lasi deoparte.Pasezi ciupercile si urzicile in blender,adaugi destula supa fierbinte,sa se poata amesteca crema.Amesteci cateva min,adaugi galbenusul,amesteci.
Pui supa in tigaie si adaugi restul de supa.Amesteci bine,potrivesti de sare,adaugi eventual apa,sa obtii consistenta dorita.Asezonezi cu boia/paprika,ulei masline si servesti calda.
Visand: ca mergi printre urzici,fara sa fii intepat,denota prosperitate.
Reteta aici:
Vellutata di funghi e ortiche
http://fiordizucca.blogspot.com/2005/10/vellutata-di-funghi-e-ortiche.html
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu