luni, 23 martie 2009
Biscuiti pt Paste
Ingrediente cca 10 buc mari:
100 g unt/margarina
75 g zahar pudra
1 ou mare
1 lingurita scortisoara
225 g faina simpla
50 g coacaze
putin lapte pt glasat
ciocolata topita si glazura colorata+ coacaze pt decor
Pregatire:
1.Preancalzesti cuptorul la 190*C,Gaz 5,pui in 2 tavi hartie pergament.
2.In bolul mixerului freci crema untul si zaharul.
3.Adaugi ouale,scortisoara,bati bine.
4.Adaugi faina si coacazele/stafide,amesteci bine,apoi framanti usor.
5.Intinzi pe supraf. infainata aluatul,peste 6 mm grosime.
6.Tai cercuri,reantinzi aluatul sa obtii forma de ou.Biscuitii ar trebui sa aiba 6 mm grosime.
7.Ii pui in tava,ii ungi cu lapte si faci ochii din coacazele in plus.
8.Coci 12-15 min,pana sunt aurii pal.
9.Lasi la racit pe gratar,inainte de decorare.Folosesti ciocolata topita pt par,glazura roz pt buze si nasturi,glazura alba pt camasa.
Reteta aici:
Easter Humpty Biscuits
http://www.recipes4us.co.uk/Press%20recipes%20with%20Pictures.htm
Etichete:
biscuiti,
ciocolata,
coacaze,
Condimente,
Desert,
Martie 2009,
sarbatori,
scortisoara,
Sf Paste
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu