luni, 23 martie 2009

Saratele cu branza



Ingrediente;

170 g faina
115 g unt
80 g branza rasa(parmezan,de oaie,grana)
2 galbenuse
sare
piper
mustar-reteta prevede pulbere,a folosit 2 lingurite mustar pregatit
1-2 Linguri apa rece
1 albus pt uns


Pregatire:

Pui in bol faina,piperul,sarea,mustarul,untul rece taiat bucatele si freci cu degetele sa obtii un amestec faramicios.
Adaugi branza si continu frecatul.
Adaugi galbenusurile,framanti,pui apa rece in cazul in care aluatul e prea uscat,formezi o bila de aluat.
Fara sa lasi la odihna aluatul,il intinzi gros de 1 cm,tai bastonase lungi de 7cm,1 cm lat.I-au iesit 48 buc.
Pui in tava cu hartie copt si le ungi cu albus.Coci la 220*C,7-8 min.

Reteta aici:

Bastoncini al formaggio

http://www.cookaround.com/yabbse1/showpost.php?p=670809&postcount=1

Niciun comentariu: