vineri, 27 martie 2009
Pui cu sos Hoisin si susan
Ingrediente:
4 fileuri coapse pui
cca 2 Linguri amidon porumb/tapioca
3-4 Linguri sos soia light
2-3 cani ulei
2 Linguri sos Hoisin
1-2 Linguri susan
piper macinat
Pregatire:
Prajesti semintele susan,lasi deoparte.
Incalzesti in wok/tigaie uleiul.
Tai pe diagonala fasii subtiri carnea.Peste ea torni soia,piper,amesteci cu mana,adaugi amidonul/faina amesteci sa se acopere fiecare bucata.
Cand uleiul e cald prajesti pe rand carnea,nu pune prea multe bucati ca se raceste uleiul si nu vor fi crocante la exterior.Scoti pe prosop hartie.
Scurgi tot uleiul din wok,il stergi cu hartie,incalzesti la mediu,torni sosul Hoisin,ai grija ca sosul se arde repede,cand sosul e cald pui bucatile pui,le amesteci sa se acopere cu sos,adaugi semintele susan prajite,agiti din nou.Scoti pe platou,servesti la o singura masa.
Reteta aici:
Chicken fillets with hoisin sauce
http://barbecue08.blogspot.com/2008/02/chicken-fillets-with-hoisin-sauce.html
Etichete:
Condimente,
friptura,
Martie 2009,
Pui,
seminte,
sos soia,
susan
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu