luni, 23 martie 2009
Inimioare cu fistic si cirese
Ungi usor forma cu ulei pt a taia mai usor.
Ingrediente:
1 1/4 cana cirese uscate
2 Linguri apa
2 (340 g) pachete ciocolata alba,cipsuri
6 patrate vanilie,glazura fondant(57 g)
1 1/4 cani fistic rosu/verde,tocat
Pregatire:
Pui ciresele la microunde puterea mare,2 min cu 2 Linguri apa in bol mic.
Topesti ciocolata si bomboanele la foc mic,iei de pe foc,adaugi ciresele si fisticul.Intinzi in tava de 38/25 cm,cu hartie cerata.
Racesti 1 ora pana se intareste.Tai cu o forma inima de 8cm.Pastrezi in vas etans.
Ies cca 1,6 kg.
Reteta aici:
Cherry-Pistachio Bark
http://find.myrecipes.com/recipes/recipefinder.dyn?action=displayRecipe&recipe_id=410636
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu