Ingrediente:
Pt Sos:
100 ml ulei
2 Linguri suc lamaie
1 lingurita mustar
1 castravete murat
1 ceapa mica
sare
1 galbenus
Pt Galuste:
500 g cartofi
150 g faina
350 g tofu
100 g unt
100 g pesmet
1 legatura patrunjel
1 ou
sare
Pregatire:
Pt Sos:
Amesteci mustarul si galbenusul.Faci maioneza,iar cand e gata,adaugi ceapa si castravetele tocate marunt.
Pt Galuste:
Fierbi cartofii in coaja.Ii pasezi,adaugi faina,oul,2 linguri unt.Tai tofu cubulete o inabusi in 1 lingura unt si verdeata tocata,cca 5 min,o amesteci cu cartofii,formezi galuste rotunde,le fierbi in apa cu sare 15 min,la foc mic.Rumenesti in unt pesmetul,pana e auriu.Scoti galustile si le treci prin pesmet.Servesti calde cu sos si salata,decorezi cu patrunjel.
luni, 23 martie 2009
Sos picant cu galuste tofu
Etichete:
cartofi,
castraveti,
Condimente,
De Post,
lamaie,
Martie 2009,
mustar,
patrunjel,
sosuri,
tofu
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu