luni, 23 martie 2009
Portocale cu jeleu
Ingrediente:
3/4 cana suc portocale rosii
1 plic gelatina
1/4 cana apa rece
zahar/miere,dupa gust
Pregatire:
Incepi prin a taia pe 1/2 , 3-4 portocale rosii,storci zeama.Cu marginea lingurii cureti interiorul 1/2 portocala cat poti de mult,le asezi vertical in tava.
In bol inmoi gelatina in 1/4 cana apa rece,1 min.Incalzesti sucul pana aproape de fierbere,adaugi cateva linguri zahar/miere(4-5).Nu-i nimic daca nu ajunge sucul pana sus,poti curata mai tarziu marginile.Lasi 3 ore,apoi tai felii.
Reteta aici:
Blood Orange Jelly Smiles
http://www.thekitchn.com/thekitchn/sweets/recipe-blood-orange-jelly-smiles-042901
Etichete:
Condimente,
De Post,
Desert,
jeleu,
Martie 2009,
miere,
portocale
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu