vineri, 27 martie 2009
Napolitane cu crema ciocolata
Ingrediente:
250 g zahar pudra
250 g unt
200 g ciocolata neagra
8 galbenusuri
1 pachet foi napolitane 37/27 cm
Pregatire:
Omogenizezi pe baie apa zaharul,ciocolata,galbenusurile,lasi sa se raceasca,dar nu complet.
Cu mixerul freci untul,apoi pui peste el amestecul ciocolata.
Inmarti amestecul in 4 parti,iei o foaie napolitana si intinzi 1/4 din cantitate,repeti pana termini.Asezi foaia ramasa deasupra.Infasori in hartie/folie si dai la frigider.Apesi cu o greutate,un tocator(sa nu fie prea greu).Ideal e sa lasi la rece 24 ore,sau peste noapte.
Traditional se taie romburi ca simbol si slava pt fertilitate.
Reteta aici:
Oblande
http://palachinka.blogspot.com/2008/04/oblande.html
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu