luni, 23 martie 2009

Rulada Padurea Neagra



Ingrediente:

5 oua
100 g zahar
100 g faina prajituri
20 g cacao
1 Lingura Kirsch-optional
60 g ulei porumb

Pt Umplutura si acoperit:

150 g smantana frisca

25 g pudra neutra pt mousse+20 g apa-optional

80 g sirop de la cutia compot cirese
1/2 -1 Lingura Kirsch
425 g conserva cirese
Pastrezi cateva cirese/cirese maraschino pt decor
fulgi ciocolata pt presarat


Pregatire:

1.Bati ouale si zaharul pana se albesc si se umfla.
2.Cerni cacaoa,faina peste ouale batute,amesteci usor.
3.Torni uleiul si lichiorul,amesteci usor.
4.Torni in tana de 25/35 cm,coci la 200*C,10 min.
5.Scoti si lasi la racit.
6.Amesteci siropul cirese cu lichiorul si ungi foaia.
7.Intinzi un strat frisca deasupra.
8.Pui peste un rand cirese,la marginea foii,rulezi.Refrigerezi pana se intareste.
9.Intinzi frisca peste rulada,presari fulgii ciocolata desupra,cerni zahar pudra pt glazuri,decorezi cu cirese.
10.Tai si servesti.

Reteta aici:


Black Forest Roll

http://auntyyochana.blogspot.com/2006/08/black-forest-roll.html

Niciun comentariu: