luni, 23 martie 2009
Otet zmeura
Pt cca 570 ml.Otetul zmeura este delicios servit cu friptura porc.Este f bun in dresinguri si presarat deasupra gustarilor reci.Aroma se imbunatateste cu trecerea timpului,devenind mai siropos.
Ingrediente:
450 g zmeura proaspata/congelata
570 ml otet vin rosu/alb
zahar tos
Pregatire:
1.Pui zmeura in bol,torni otetul.Acoperi si lasi in loc rece 4 zile.
2.Strecori printr-o bucata muselina/prin cateva straturi ale prosopului bucaterie.
3.Masori lichidul si torni in cratita.Pt fiecare 473 ml(1 pint) lichid,adaugi 225 g zahar tos.
4.Aduci incet la fiert,fierbi 15 min,la foc mic.
5.Torni in sticle/borcane sterilizate si sigilezi.
Reteta aici:
Raspberry Vinegar
http://www.janelovett.com/recipes_details.php?id=53
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu