luni, 23 martie 2009
Bomboane caramel
Ingrediente:
1 cana zahar brun
3/4 cana sirop porumb negru
1/2 cana unt
1 cana smantana dulce,degresata/light
1/2 cana nuci rupte
1/2 lingurita vanilie
Pregatire:
Combini zaharul,siropul porumb,untul si 1/2 cana smantana.Aduci la fiert,amesteci constant.Adaugi restul smantana si gatesti incet pana atine temp de 126,6 *C,formeaza o mingie.Iei de pe foc,adaugi vanilia,nucile,torni in forma unsa de 20/20/5 cm.Marchezi patrate cand s-a racit partial,tai cand e rece.
Infasori in hartie cerata,pastrezi in recipient cu capac,pana servesti.
Reteta aici:
Caramel Candies
http://christmas.tipnut.com/caramel-candies/
Etichete:
bomboane,
Condimente,
Desert,
Martie 2009,
nuci,
sirop,
smantana,
vanilie,
zahar brun
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu