luni, 23 martie 2009
Hamsii marinate/Anchovies
Ingrediente:
300 g hamsii proaspete
100 ml otet
1 pahar apa
100 ml ulei
2-3 catei usturoi
1 ardei iute
1 lamaie-sucul
sare
patrunjel
Pregatire:
Cureti pestii,tai capetele,scoti intestinele,oasele,pui in bol.Torni apa si otetul,marinezi 20-30 min.In acest timp cureti usturoiul,il tai felii,tai ardeiul si patrunjelul.
Scurgi pestii pe hartie absorbanta.
Intr-un vas pui uleiul si un strat pesti,adaugi cateva felii usturoi,chilli,putin suc lamaie,sarezi ,torni putin ulei.Continui pana tremini,presari patrunjel si acoperi cu ulei.Acoperi cu folie si marinezi in frigider 1-2 ore.
Reteta aici:
Alici marinate
http://rossa-di-sera.blogspot.com/2009/03/alici-marinate-modo-mio.html
Etichete:
Aperitiv,
chilli,
Condimente,
lamaie,
Martie 2009,
patrunjel,
Peste,
usturoi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu