marți, 24 martie 2009

Biscuiti morcovi

Pot fi o baza pt sandwichuri,ii poti unge cu crema branza.Sunt buni cu salate si paste.


ingrediente 20 buc:

60 g unt
2 cani/500 ml lapte
1/2 cana/1 dl miere
60 g drojdie proaspata
2 Linguri sare
2 Linguri zahar
2 morcovi/150 g, rasi
60 g tarate grau
800 g faina simpla
1 ou pt uns

Toping/pt presarat:tarate grau


Pregatire:

Topesti untul in cratita,adaugi laptele,torni in bol,amesteci,adaugi laptele.Dizolvi in acest amestec drojdia,adaugi celelalte ingrediente,pastrezi putina faina,amesteci bine,acoperi cu un capac/folie,lasi la crescut cca 1 ora,la loc cald.Presari faina pe masa si-l framanti bine.Imparti in 20 buc.Formezi rulouri de 10 cm lungime,lasi sa creasca din nou pe hartie unsa,in tava 20 min.Le ungi cu ou,tai fiecare rulou in 4 buc,presari tarate,coci in mijlocul cuptorului 20 min la 200*C.Pot fi congelate.

Reteta aici:

Carrot rolls

www.eclecticcooking.com/Greatideas.htm

Niciun comentariu: