luni, 23 martie 2009

Dovlecel Chayote umplut cu crab



Ingrediente 4 portii:

4 crabi
2 dovlecei Chayote/mere
2 morcovi,tocati
2 cepe(1 tocata,1 in sferturi)
3 catei usturoi
1 lime
arpagic
cimbru
patrunjel, chilli,dupa gust
sare,piper
1 pahar vin alb
50 ml ulei
pesmet


Pregatire:

1.Fierbi crabii 10 min in tigaie cu apa,morcovi,ceapa sferturi,cimbru,patrunjel,condimente.Lasi deoparte,pana e rece.
2.Cureti caarnea,pastrezi cativa clesti pt decor.
3.Speli dovleceii,tai pe 1/2 ii fierbi 20 min in apa cu sare.
4.In tigaie,gatesti ceapa tocata,usturoiul,arpagicul,patrunjelul si ardeiul iute,apoi amesteci in ele crabul,torni vinul.
5.Cureti o parte din pulpa dovlecelului,pasezi miezul cu putin ulei masline si suc lime.Adaugi pesmetul,asezonezi.
6.Pui piureul dovlecel in coaja dovlecelului,peste el pui amestecul crab,presari pesmetul deasupra si pui sub grill 15 min/pana e auriu.


Reteta aici:

Chayote stuffed with crab

http://www.sofeminine.co.uk/w/recipe/r460/chayote-stuffed-with-crab.html

Niciun comentariu: