vineri, 27 martie 2009
Spuma de ciocolata/Mousse
Ingrediente:
280 g ciocolata amaruie
42 g unt
5 galbenusuri
20 g apa
57 g zahar
5 albusuri
226 g smantana grasa,de frisca
rom
Pregatire:
Combini:galbenusurile,apa si 28 g zahar pe baie apa la 63*C,15 secunde.Iei de pe foc,bati pana se raceste.Iei albusurile pe la caldura,le bati pana se racesc,pui restul de zahar si bati sa stea tari,continui sa bati pana se racesc.Cu o spatula incorporezi albusurile in galbenusuri,adaugi amestecul ciocolata si unt(topite pe baie apa),adaugi frisca batuta,adaugi rom dupa gust.
Reteta aici:
Chocolate Mousse
http://dropdeadchocolate.com/recipes%20folder/chocolate_mouse_recipe.html
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu