Ingrediente 10-20 portii:
1/2 cana branza ungureasca Brindza(branza de oaie/capra,similara cu feta,moale cu aroma lapte)*
225 g crema branza
1/2 cana/113 g unt/margaina
1 Lingura paprika dulce
1 Lingura seminte chimen
Pregatire:
Amesteci toate ingredientele,refrigerezi cateva ore,sa se intrepatrunda aromele.Servesti pe patrate mici paine secara/biscuiti sarati.
Brindza*
Se mai numeste si Liptauer,dupa numele localitatii de unde provine.Branza are putina aroma,de aceea este asezonata cu ierburi,usturoi,ceapa,paprika(se transforma in rosie).Alte arome folosite frecvent include anchovies.hamsii,capere,mustar.
Reteta aici:
körözött
http://www.jcu.edu/language/hunghemu/korozott.html
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu