luni, 23 martie 2009
Splina umpluta
Ingrediente 6 portii:
1 splina vita/vitel
500 g carne tocata
2 cepe
2 oua
1 legatura mica patrunjel
10 cl ulei
sare,piper,chimen,ardei dulce
Pregatire:
Imparti in 1/2 pe lung splina,tai un buzunar.
Pregatesti umplutura din:carne,patrunjel tocat,ceapa taiata mic,ouale,sare,piper,chimen si ardei.
Amesteci bine totul,umplii splina.
O cosi bine.
Pui splina in oala adaugi uleiul o auresti putin,acoperi cu apa.Fierbi la foc mediu 2 ore.
Servesti f fierbinte.
Reteta aici:
RATE FARCIE
http://www.zoozne.com/recipes-22.htm
Etichete:
ardei gras,
chimen,
Condimente,
Martie 2009,
patrunjel,
seminte,
splina,
vita
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu