luni, 23 martie 2009
Prajitura cu sirop zmeura
Ingrediente 10 portii:
250 g crema branza Philadelphia,moale(la temp. camerei)
200 g unt,moale
1 1/2 cana zahar pudra
2 lingurite esenta vanilie
4 oua
1 1/2 cana faina care creste singura,cernuta
1 cana cocos
Pt sirop si decor:
3/4 cana zahar pudra
1/3 cana otet balsamic
1/4 cana apa
2 cani zmeura
1 cana zmeura-in plus
1/2 cana cocos
Pregatire:
1.Bati crema branza,untul,zaharul,esenta vanilie,pana obtii o crema pala,groasa.Treptat adaugi ouale(unul cate unul),pui faina si cocosul.
2.Torni in tava patrata de 23cm,unsa,coci la 180*C,1 ora si 10 min,pana batul iese curat.Racesti usor pe raft sarma.
3.Combini: zaharul,otetul si apa in cratita,la foc mare,aduci la fiert.Fierbi cca 10 min,la foc mic pana siropul se ingroasa usor.Adaugi zmeura,amesteci rapid,pana se combina.Aduci siropul iar la fiert,fierbi la foc mic 5 min.
Lasi la racit.
4.Pt servit:torni siropul peste prajitura si deasupra pui zmeura -in plus si cocosul.
Reteta aici:
Coconut Pound Cake with Raspberry Syrup
http://www.kraft.com.au/recipes/recipedetail.htm?recipe_id=104146&ctx =
Etichete:
branza,
cocos,
Condimente,
Desert,
Martie 2009,
otet balsamic,
Prajitura,
sarbatori,
vanilie,
zmeura
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu