luni, 23 martie 2009
Rulada japoneza
Ingrediente 2 rulade:
Pt foaie:
4 oua mari
2 g sare
50 g ulei porumb
50 g lapte proaspat
80 g faina
15 g amidon porumb
1/2 lingurita praf copt
4 albusuri mari
100 g zahar
1/2 lingurita crema tartar
Pregatire:
Pt foaie:
1.Amesteci galbenusurile,omogenizezi.
2.Bati albusurile cu crema tartar,ceva timp,adaugi treptat zaharul,bati sa stea tari.
3.Amesteci (1) si (2),torni in tava si coci la 180*C,cca 12 min.
Pt asamblare ai nevoie de:maioneza,zuchinni,morcov,omleta,bete crab si alge nori
1.Tai foaia in 1/2.
2.Intinzi maioneza,pe foaie.
3.Asezi la marginea foii:dovleceii,morcovii,betel crab si omleta,rulezi.Racesti in frigider 15 min.
4.Intinzi putina maioneza peste rulada,acoperi cu alge.
5.Racesti in frigider inainte sa o tai.Servesti.
Nota: daca ai o tava dreptunghiulara bati ouale cu putina apa si fulgi ton/peste afumat,si faci o omleta dreptunghiulara,o tai fasii.
Reteta aici:
Japanese Sushi Cake
http://auntyyochana.blogspot.com/2006/07/japanese-sushi-cake_13.html
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu