luni, 23 martie 2009

Rulada japoneza



Ingrediente 2 rulade:

Pt foaie:

4 oua mari
2 g sare
50 g ulei porumb
50 g lapte proaspat
80 g faina
15 g amidon porumb
1/2 lingurita praf copt

4 albusuri mari
100 g zahar
1/2 lingurita crema tartar


Pregatire:

Pt foaie:

1.Amesteci galbenusurile,omogenizezi.
2.Bati albusurile cu crema tartar,ceva timp,adaugi treptat zaharul,bati sa stea tari.
3.Amesteci (1) si (2),torni in tava si coci la 180*C,cca 12 min.

Pt asamblare ai nevoie de:maioneza,zuchinni,morcov,omleta,bete crab si alge nori


1.Tai foaia in 1/2.
2.Intinzi maioneza,pe foaie.
3.Asezi la marginea foii:dovleceii,morcovii,betel crab si omleta,rulezi.Racesti in frigider 15 min.
4.Intinzi putina maioneza peste rulada,acoperi cu alge.
5.Racesti in frigider inainte sa o tai.Servesti.

Nota: daca ai o tava dreptunghiulara bati ouale cu putina apa si fulgi ton/peste afumat,si faci o omleta dreptunghiulara,o tai fasii.


Reteta aici:

Japanese Sushi Cake

http://auntyyochana.blogspot.com/2006/07/japanese-sushi-cake_13.html

Niciun comentariu: