luni, 23 martie 2009

Budinca de cocos si naut




Ingrediente;

100 g naut
cca 160-170 g lapte praf
300 g zahar pudra
400 g lapte cocos
170 g amidon
5 cani/120 ml apa

Pregatire:

Speli si inmoi nautul in putina apa cca 1 ora.Il fierbi pana e moale,arunci apa,lasi deoparte.
Amesteci: amidonul porumb,laptele cocos,laptele praf.Amesteci bine.
Aduci la fiert 5 cani apa,adaugi zaharul,cand se dizolva adaugi treptat amestecul amidon(cand pui amidonul reduci focul),amesteci bine,adaugi nautul,amesteci bine.Torni intr-o forma care a fost clatita cu apa rece ca gheata,lasi sa se raceasca inainte sa o pui in frigider.O tai rece si servesti.

Nota:

Poti inlocui nautul cu porumb dulce/fasole rosie.Cand inlocuiesti cu fasole rosie,folosesti apa de la fasole pt a inlocui o parte din apa din reteta(5 cani).La fasolea rosie trebuie adaugat zahar.


Reteta aici:

Coconut Chick Peas Pudding

http://www.tazzinthekitchen.blogspot.com/

Niciun comentariu: