luni, 2 martie 2009

Supa mexicana



Ingrediente:

1/2 cana orez alb
113 g carnati porc
1/2 lingurita oregano uscat
1 ou batut
455 g carne vita macinata
1/4 cana busuioc,tocat
1/2 lingurita piper,macinat
1 ceapa,tocata
1/4 lingurita pudra usturoi
1/4 cana lapte
2 cutii(406 g fiecare)rosii decojite,cuburi
6 cutii de 392 g supa vita
1 borcan de 225 g salsa
1/2 lingurita busuioc,tocat
1/2 lingurita sare
1/4 lingurita piper
1/2 cana porumb


Pregatire:


Amesteci supa vita,ceapa,busuiocul uscat,oregano,rosiile si 1/4 lingurita piper.Daca folosesti supa condensata,nu pui sare la perisoare, si inlocuiesti 1 cutie cu 1 litru apa.Dai la foc mic,20 min.Amesteci malaiul,laptele,sare,ceapa,carnea macinata,carnatii,oul,1/4 lingurita piper,pudra usturoi si busuiocul proaspat,amesteci,formezi bile mici.Pui orezul si perisoarele in supa,lasi la fiert 1,5 ore,acoperit.

Reteta aici:

Albondigas Soup Recipe

http://www.2mexicanrecipes.com/albondigas-soup-recipe/

Niciun comentariu: