luni, 2 martie 2009
Ton cu curry
Poti servi peste orez,in sandwich-uri,pe paine prajita,pt picnic sau ca umplutura in pateuri.
Ingrediente:
1 1/2 Lingura ulei vegetal
1 ceapa mica
1 catel usturoi
1 lingurita pudra curry
170 g ton in ulei
1/4-1/2 ardei iute verde,taiat rondele fine
1/2 lingurita pudra ghimbir
3 Linguri coriandru tocat
sare,piper
Pregatire:
Tai ceapa in 1/2 rondele,fin.Pisezi usturoiul.Incalzesti uleiul in tigaie teflon,la foc mediu-mare,cand e fierbinte prajesti usturoiul si ceapa,pana ceapa se rumeneste pe margini.Adaugi curry,amesteci,si prajesti putin,adaugi tonul,amesteci sa se combine.Dai focul la mic,pui chilli,ghimbirul ,coriandrul,adaugi sare dupa gust si mai mult piper,amesteci bine pana se incalzeste.Servesti la orice temperatura!
Reteta aici:
Curried tuna
http://corriehaffly.wordpress.com/2007/08/07/curried-tuna/
Etichete:
Aperitiv,
chilli,
Condimente,
curry,
frunze coriandru,
ghimbir,
Mancare,
Martie 2009,
Peste,
usturoi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu