Ingrediente:
500 g linte
1 ceapa
1 morcov
2-3 catei usturoi
1 foaie dafin
2 Linguri ulei
1 Lingura vegeta
Pregatire:
Pui la fiert in apa clocotita,lintea.Inabusi in putina apa si ulei ceapa tocata mic si morcovul cuburi.Cand lintea e pe 1/2 fiarta,pui legumele si mai fierbi 15 min.Cand e aproape gata,adaugi friptura de gluten,impreuna cu sosul astfel obtinut si mai dai 1 clocot.
vineri, 6 martie 2009
Tocanita de linte cu friptura gluten
Etichete:
Cartile mele de bucate,
Condimente,
De Post,
friptura,
gluten,
linte,
Mancare,
Martie 2009,
morcov,
Tocana,
usturoi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu