duminică, 1 martie 2009
Salata vietnameza de pui
Ingrediente 4 portii:
3 Linguri sos peste
1 Lingura zahar
3 Linguri suc lime
400-500 pui gatit,fasii
4 cepe salote,fin feliate
2-3 ardei iuti lungi(iuteala medie),fara seminte,fasii fine
4 maini amestec frunze salata
1/3 castravete(soi telegraf/lung),fin feliat
1 mana mare frunze menta
Pregatire:
Combini sosul peste,zahar,suc lime,in bol mare,amesteci pana se dizolva zaharul.Adaugi carnea pui impreuna cu restul ingred.agiti usor,servesti imediat.
Reteta aici:
Vietnamese Chicken Salad
http://au.lifestyle.yahoo.com/b/marie-claire/4106/recipe-vietnamese-chicken-salad
Etichete:
castraveti,
chilli,
Condimente,
lime,
Martie 2009,
menta,
Pui,
salata verde,
Salate,
sos peste
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu