
Ingrediente:
4 albusuri
1 praf sare
4 Linguri faina
2 Linguri seminte mac
Umplutura:
50 g branza feta
3 Linguri smantana fermentata
sunca
branza Trappist/cascaval
Bati 4 albusuri cu 1 praf sare.Cu grija adaugi 4 Linguri faina si 2 Linguri seminte mac.Coci in cuptorul preancalzit la 180*C,cca 15 min.Cand o scoti din cuptor,repede o rulezi in prosop umed.Lasi sa se raceasca complet.
Amesteci 50 g branza slaba moale cu 3 linguri smantana fermentata si intinzi deasupra ruladei reci.Asezi felii subtiri de sunca,peste ele asezi felii subtiri de branza Trappist.Rulezi din nou,infoliezi si lasi peste noapte la frigider.
Reteta aici:
Poppy Seed Roll
http://palachinka.blogspot.com/2009/01/amuse-bouches-by-gaga.html

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu