luni, 2 martie 2009
Bile cu susan
Ingrediente:
300 g piept pui
1 radacina patrunjel
1/4 radacina telina
2 castraveti murati mici
100 g branza feta
25 g branza Trappist/cascaval
1/2 lingura maioneza
1/2 Lingura smantana fermentata
masline umplute
faina
ou batut
susan
ulei susan
Fierbi/prajesti 300 g piept pui,fara piele.O faci piure cu 1 radacina patrunjel,fiert,1/4 radacina telina fiarta,2 castraveti mici murati.Adaugi 100 g branza alba moale,25 g branza Trappist rasa,1/2 lingura maioneza,1/2 Lingura smantana fermentata.Amesteci bine si formezi bile/trufe.In interiorul fiecarei bile pui 1 maslina umpluta cu ardei rosu.Treci fiecare bila prin faina,in ou batut si in seminte susan.Prajesti in ulei susan pana devin aurii.
Reteta aici:
Savory Truffles
http://palachinka.blogspot.com/2009/01/amuse-bouches-by-gaga.html
Etichete:
Aperitiv,
branza,
castraveti,
Condimente,
maioneza,
Martie 2009,
patrunjel,
Pui,
seminte,
smantana,
susan,
telina
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu