luni, 2 martie 2009
Rosii umplute cu salata creveti
Ingrediente 6 sau 12 portii:
12 rosii mari
800 g creveti curatati
2 Linguri maioneza,light
3 Linguri patrunjel,tocat fin
sare
Pregatire:
Rosiile ar trebui sa fie decojite(cred ca nu arata bine decojite).
Tai un capacel rosiilor,le scobesti,presari cu sare,lasi la scurs.
Amestei crevetii cu maioneza,patrunjel,lasi sa stea 10 min.
Umplii rosiile,servesti imediat/dai la frigider pana servesti.
Reteta aici:
Tomates crevettes
http://www.thefoodtraveller.com/recipes/en/tomaatcrevette.html
Etichete:
Aperitiv,
Condimente,
creveti,
maioneza,
Martie 2009,
patrunjel,
rosii,
Salate
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu