duminică, 1 martie 2009

Paine prajita cu crema branza si sfecla



Ingrediente 12 portii:

Pt Sfecla:

2 sfecle medii(340 g)
1 cana apa
1 Lingura otet balsamic
1 lingurita coaja lamaie,rasa
1 lingurita suc lamaie
1/4 lingurita sare de mare
1/4 lingurita piper,macinat proaspat


Crema branza:

140 g branza capra
1 Lingura maioneza light
2 lingurite tarhon,tocat
1/8 lingurita piper,macinat proaspat
1 catel usturoi,zdrobit
24 felii bagheta,taiata pe diagonala,prajita


Pregatire:


Preancalzesti cuptorul la 190*C.

Pt.Sfecla:lasi 2,5 cm tijele sfeclei,le cureti cu peria,le pui in tava,pui 1 cana apa,acoperi si coci la 190*C,45 min, pana sunt moi,scurgi si racesti.Cureti sfacla de coaja.Tai sfecla in sferturi pe lungime si tai transversal fiecare bucata in 9 felii groase de 0,3 cm.
In bol mediu combini:otetul,coaja si sucul lamaie,sare si 1/4 lingurita piper,adaugi sfecla,amesteci sa se acopere.
Pt Crema branza:combini branza,maioneza,tarhonul,1/8 lingurita piper,usturoiul in bol mic.Pe fiecare felie de bagheta intinzi 1 lingurita crema branza,deasupra suprapui 3 felii sfecla.


Reteta si info nutritional aici:

Beet and Goat Cheese Crostini

http://find.myrecipes.com/recipes/recipefinder.dyn?action=displayRecipe&recipe_id=424539

Niciun comentariu: