duminică, 1 martie 2009
Conopida murata
Ingrediente:
4 cani conopida
5 Linguri boia iute
1/4 pudra turmeric
1 Lingura seminte schinduf
6 catei usturoi
4 Linguri suc lime/lamaie
4 Linguri sare
1 cana ulei
Pregatire:
1.Speli si oparesti 2 min conopida in apa sarata.
2.Scurgi apa,usuci cu un prosop,le intinzi pe un prosop la soare 10 min,pana se usuca bine.
3.Prajesti fara ulei schinduful si-l faci pudra.
4.Pisezi usturoiul,pasta.
5.Intr-un bol mare,pui conopida,boiaua,sare,schinduf,turmeric,pasta usturoi,sucul lime si uleiul.
6.Te stergi pe maini cu un prosop curat si uscat,amesteci toate ingredientele,le pui in borcan curat si uscat.
7.Acoperi si lasi 1-2 zile,amesteci din nou.
8.Servesti cu orez fierbinte sau lipii.Poti pastra 2 saptamani.
Reteta aici:
Cauliflower Pickle
http://dailymeals.blogspot.com/2008/09/cauliflower-pickle.html
Etichete:
Condimente,
conopida,
curcuma/turmeric,
De Post,
lamaie,
lime,
Martie 2009,
schinduf,
seminte,
sosuri,
usturoi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu