duminică, 15 martie 2009

Mamaliga cu ciuperci si branza



Ingrediente 4 portii:

2 Linguri unt nesarat
1 Lingura ulei ev masline
2 cepe-esalote,fin feliate
910 g amestec ciuperci,taiate in sfert
1/2 cana Madeira
3 Linguri patrunjel tocat
sare
piper proaspat macinat
4 portii mamaliga moale-vezi reteta
1/3 cana branza albastra,rupta(Roquefort)
4 crengute asmatui,pt decor

Pregatire:

In tigaie mare,incalzesti untul si uleiul masline,la foc mediu.
Adaugi esalotele,amesteci pana se inmoaie.
Adaugi ciupercile si le gatesti pana sunt maro-aurii.
Adaugi vinul si patrunjelul,gatesti pana lichidul se reduce la 1/2,amesteci sa nu se lipeasca.
Asezonezi dupa gust.
Servesti calda cu mamaliga si branza albastra desupra si decorezi cu asmatui.

Reteta aici:


Creamy polenta with sautéed mushrooms

http://sweetpaul.typepad.com/my_weblog/2009/03/r.html

http://curcubeu-culinar.blogspot.com/2009/03/mamaliga.html

Niciun comentariu: