duminică, 15 martie 2009
Mamaliga cu ciuperci si branza
Ingrediente 4 portii:
2 Linguri unt nesarat
1 Lingura ulei ev masline
2 cepe-esalote,fin feliate
910 g amestec ciuperci,taiate in sfert
1/2 cana Madeira
3 Linguri patrunjel tocat
sare
piper proaspat macinat
4 portii mamaliga moale-vezi reteta
1/3 cana branza albastra,rupta(Roquefort)
4 crengute asmatui,pt decor
Pregatire:
In tigaie mare,incalzesti untul si uleiul masline,la foc mediu.
Adaugi esalotele,amesteci pana se inmoaie.
Adaugi ciupercile si le gatesti pana sunt maro-aurii.
Adaugi vinul si patrunjelul,gatesti pana lichidul se reduce la 1/2,amesteci sa nu se lipeasca.
Asezonezi dupa gust.
Servesti calda cu mamaliga si branza albastra desupra si decorezi cu asmatui.
Reteta aici:
Creamy polenta with sautéed mushrooms
http://sweetpaul.typepad.com/my_weblog/2009/03/r.html
http://curcubeu-culinar.blogspot.com/2009/03/mamaliga.html
Etichete:
Aperitiv,
asmatui,
branza,
ciuperci,
Condimente,
Mancare,
Martie 2009,
vin
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu