luni, 2 martie 2009
Curry de conopida si cartofi
Ingrediente 6 portii:
1 Lingura ghee/unt clarificat
1 ceapa rosie,tocata
2 catei usturoi,striviti
1 Lingura ghimbir ras fin
1 ardei iute verde,lung,fara seminte,fin tocat
1 lingurita turmeric
3 lingurite seminte fenicul
4 cartofi,taiati in 8
200 g conopida,buchetele
4 rosii,tocate
1 cana/150 g mazare proaspata/congelata
1 lingurita Garam Masala
Pregatire:
1.Incalzesti untul intr-o cratita mare,la foc mediu.Adaugi ceapa,usturoiul,ghimbirul,ardeiul.Gatesti cca 5 min,amesteci pana ceapa se inmoaie.Adaugi turmericul si semintele fenicul.Gatesti amestecand 1 min,pana dezvolta aroma,amestecand.Adaugi cartofii,conopida si rosiile.Aduci la fiert.Reduci focul la mic si gatesti,acoperit amestecand ocazional,20 min pana cartofii sunt moi si sosul se ingroasa.
2.Adaugi mazarea si garam masala,amesteci sa se combine.Gatesti 2-3 min sau pana mazarea e moale.Asezonezi.
Reteta aici:
Potato and cauliflower curry New!
http://www.taste.com.au/recipes/17686/potato+and+cauliflower+curry
Etichete:
cartofi,
chilli,
Condimente,
conopida,
curcuma/turmeric,
fenicul,
garam masala,
ghimbir,
Mancare,
Martie 2009,
mazare,
rosii,
seminte,
usturoi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu